top of page
Mikrosement Britta 03 zenzorama.jpg

Velkommen

Unike overflater

Zenzorama er butikken for deg som ønsker unike overflater. Her kan du få en rekke overflater, både til vegg, gulv, tak og utvendig. Vi har butikker i flere byer for både den proffe håndverker og privatkunde. 

NETTBUTIKK KOMMER SNART

Materialer kan bestilles på post@zenzorama.no

Mikrosement

Legg mikrosement selv

Våre kurs

Nettbutikk

ZenzWall

Motta et tilbud?

Verktøy & tilbehør

Dekorpuss

Gulvavretting

Interiørpaneler

Spileplater

Butikker

Fargekart

Ferdig lagt membran

Her kan du lese om de aller fleste spørsmål og svar 

Stavanger - Valdres - Trondheim - Oslo - Kristiansand - Bergen - Drammen - Haugesund - Ålesund - Molde - Kongsberg

Vi leverer til hele landet

Kort om oss

Zenzorama er en av de fremste aktørene innenfor dekorpuss, mikrosement og spileplater i Norge, og har store og mindre showrom i Oslo, Stavanger, Trondheim, Bergen, Drammen, Ålesund, Kristiansand og Leira. Her leverer vi også dekor i form av treverk og dekorfliser. Vi har også underavdelinger rundt i store deler av Norge.

 

Vi har spesialisert oss på spileplater, leirepuss, 3D vegger, dekorpuss, marmorino, Stucco lustro, claystone og mikrosement og teknikker for å få akkurat ønsket utseende. Kvalitet på produktene er det aller viktigste, og vi kan garantere deg kun det beste. Vi har produkter for våtrom, tørre rom, utvendig, gulv og basseng.

Vi leverer til håndverkere, interiørarkitekter/interiørdesignere og privatkunder. Vi gjennomfører også en rekke kurs. Ta kontakt med kvalifiserte dekoratører hos oss for en hyggelig dekor-prat! 

Nyheter

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

INSTAGRAM: ZENZORAMA

bottom of page