top of page
Corner view on bright bathroom interior with bathtub, shower, panoramic window, concrete f

Velkommen

PNG-bilde-6C7304096EA9-1.png

Unike overflater

Zenzorama er butikken for deg som ønsker unike overflater. Her kan du få en rekke overflater, både til vegg, gulv, tak og utvendig. Vi har butikker i flere byer for både den proffe håndverker og privatkunde. 

Blueprinting_edited.png

Her kan du lese om de aller fleste spørsmål og svar 

Stavanger - Valdres - Trondheim - Oslo - Kristiansand - Bergen - Drammen - Haugesund - Ålesund - Molde - Kongsberg

Vi leverer til hele landet

Kort om oss

Zenzorama er en bærekraftig og miljøvennlig byggevarekjede, hvor fokuset er på sømløse overflater. Vi er en av de fremste aktørene innenfor dekorpuss, mikrosement og spileplater i Norge, og har store og mindre showrom i Oslo, Stavanger, Trondheim, Bergen, Drammen og Ålesund. Her leverer vi også dekor i form av treverk og dekorfliser. Vi har også underavdelinger rundt i store deler av Norge.

 

Vi har spesialisert oss på spileplater, leirepuss, 3D vegger, dekorpuss, marmorino, Stucco lustro, claystone og mikrosement og teknikker for å få akkurat ønsket utseende. Kvalitet på produktene er det aller viktigste, og vi kan garantere deg kun det beste. Vi har produkter for våtrom, tørre rom, utvendig, gulv og basseng.

Vi leverer til håndverkere, interiørarkitekter/interiørdesignere og privatkunder. Vi gjennomfører også en rekke kurs. Ta kontakt med kvalifiserte dekoratører hos oss for en hyggelig dekor-prat! 

Mvh, Rune Haraldsen

  • Facebook
  • Instagram
Rune Haraldsen_edited_edited.png

Nyheter

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

INSTAGRAM: ZENZORAMA

bottom of page