top of page
Mørk betongvegg

Velkommen

Zenzorama Trondheim

En byggevarehandel med bærekraftighet i fokus

350 kvm showrom

Vårt fokus er kvalitet i alt vi leverer og selger. Vi har enormt fokus på bærekraftighet og miljøavtrykket. Hos oss får du alt fra mikrosement, spileplater, mineral gulv + mye mer.... 

Daglig leder Anette Bergmann

Bli med inn i butikken

Adresse:

Hornebergveien 1,
7038 Trondheim

 
Tlf. 400 08 038


Åpningstider: 
Mandag 08:00-16:00
Tirsdag 08:00-16:00

Onsdag 08:00-16:00
Torsdag 08:00-16:00
Fredag 08:00-16:00
Lørdag 10:00-14:00

Onsdag 27/3 08:00-12:00
Påskeaften stengt


Åpningstider blir alltid oppdatert på Google "Zenzorama Trondheim". 

Mikrosement er ett produkt som har vart i en år rekke, men først de seinere årene har det nådd ut til privatmarkedet. Dette består i hovedsak av portlandsemnt og naturgummi, med noen limstoffer. Den mest populære mikrosementen vi idag benytter oss av, er Zenztone. Dette er ett ferdigblandet produkt, hvor det er kun å ta opp lokket, tilsette farge, så er man i gang. Daglig Leder Anette har en årrekke med erfaring på mikrosement, epoxy, komfortgulv og andre dekorpuss varianter. 

Zenzorama Mikrosement Trondheim har nå en av Trondheim største showrom, hvor vi har utstilt en rekke forskjellige typer mikrosement, epoxygulv, komfortgulv, stucco lustro, spileplater, claystone etc. Vi har produkter både til deg som proff håndverker, til deg som privatperson som ønsker å gjøre dette selv. Vi har en rekke med kurs, som kan sees på våres side "kurs". Her er det kurs både for private og proffe. 

Mikrosement bad er det mest voksende markedet, men vi ser store tendenser til mikrosement på andre overflater som gulv, stuer, kjøkken, entre, hytta.... Samt har vi lagt en rekke mikrosement ute. 

Vi har en rekke spileplater fra norske og populære produsent Jønland. Her har vi i eik, osp og furu med forskjellige farger. 

Stucco lustro er ett produkt som kommer for fult. Samme gjelder komfortgulv. 

 


Mvh, 
Daglig Leder
Anette Bergman

Møt teamet

Zenzorama Trondheim Anette Bergmann_edited_edited.jpg

Anette Paulsen Bergman

Daglig Leder

Erland Breivik Zenzorama Norge.jpg

Erland Breivik

Teknisk Ansvarlig

Tiril Zenzorama

Tiril Lillestø

Markedsansvarlig

Ble kåret til vårets overraskelse 2023

Anette ble kåret til vårens overraskelse i Zenzorama sin kåring av kollegaer som skiller seg mest ut over en periode. Her har Anette vist en form kurve man sjeldent har sett. Les mer om det i linken under. 

Zenzorama Vinner - vårens overraskelse
Kontakt oss

Takk for innsendingen din!

Zenzorama Trondheim Mikrosement
bottom of page