top of page

Zenzorama Mikrosement Trondheim

Zenzorama Trondheim

Zenzorama
         Trondheim

350 kvm showrom

Zenzorama Trondheim

Adresse:

Hornebergveien 1, 7038 Trondheim
 
Tlf. 400 08 038


Mandag: 08.00 - 15.30
Tirsdag:  08.00 - 15.30
Onsdag: 08.00 - 15.30
Torsdag: 10.00 - 18.00
Fredag:  08.00 - 14.00
Lørdag:  10.00 - 14.00 (NB, KUN Partallsuker)

Ring Anette for mer informasjon: 
Tlf. 45874518


 

Mikrosement er ett produkt som har vart i en år rekke, men først de seinere årene har det nådd ut til privatmarkedet. Dette består i hovedsak av portlandsemnt og naturgummi, med noen limstoffer. Den mest populære mikrosementen vi idag benytter oss av, er Zenztone. Dette er ett ferdigblandet produkt, hvor det er kun å ta opp lokket, tilsette farge, så er man i gang. Daglig Leder Anette har en årrekke med erfaring på mikrosement, epoxy, komfortgulv og andre dekorpuss varianter. 

Zenzorama Mikrosement Trondheim har nå en av Trondheim største showrom, hvor vi har utstilt en rekke forskjellige typer mikrosement, epoxygulv, komfortgulv, stucco lustro, spileplater, claystone etc. Vi har produkter både til deg som proff håndverker, til deg som privatperson som ønsker å gjøre dette selv. Vi har en rekke med kurs, som kan sees på våres side "kurs". Her er det kurs både for private og proffe. 

Mikrosement bad er det mest voksende markedet, men vi ser store tendenser til mikrosement på andre overflater som gulv, stuer, kjøkken, entre, hytta.... Samt har vi lagt en rekke mikrosement ute. 

Vi har en rekke spileplater fra norske og populære produsent Jønland. Her har vi i eik, osp og furu med forskjellige farger. 

Stucco lustro er ett produkt som kommer for fult. Samme gjelder komfortgulv. 

 


Mvh, 
Daglig Leder
Anette Bergman

Kontakt oss

Takk for innsendingen din!

bottom of page