top of page

Mikrosement

Vi har en rekke forskjellige typer mikrosement, alt etter bruksområde. Det er viktig å merke seg, at det finnes ingen Mikrosement som dekker alle bruksområder idag. Her får du to utgaver å velge i. Ønsker du noe utover dette, ta kontakt med oss, så hjelper vi deg. 

Feltona Cretezenz:

Mikrosement til våtrom, selvom den kan brukes i andre rom. Produktet er enkelt å legge, og tåler vann i seg selv uten noen form for lakk. Men det anbefales uansett å lakkere med feltona topplakk. Produktet er ett topp produkt for den private og proffe. God åpenhet og lett å påføre. Passer perfekt til våtrom. 

Feltona Zenztone:

Ett organisk og miljømessig produkt, som gir de mest fantastiske og naturlige overflater. Produktet er ett topp produkt for den proffe. God åpenhet og lett å påføre. Perfekt til baderoms vegger og gulv

Isomat deco akryl:

Akrylbasert overflate, som lett gir homogene overflater. Produktet er lett å påføre. Produktet einer seg like godt til deg som privatperson som profesjonell. Passer perfekt til våtrom. Denne finnes også i en økonomisk pakkeløsning. 

Cretezenz.pakkeløsning.vanntett.png
Vi har
pakkeløsning

Mikrosement Pakkeløsninger

Her kan du se våre pakkeløsninger av mikrosement. Vi har 3 ulike pakkeløsninger, alt etter bruk, utførelse og utseende. Alle pakkene kan benyttes på baderom, gulvareal, kjøkken etc. 

Usikker på hva du trenger? Ta gjerne kontakt med oss så hjelper vi deg!

Feltona Cretezenz

Feltona Zenztone

Isomat

Feltona

bottom of page