Zenzorama Mikrosement
Oslo

IMG_7757.jpeg

Zenzorama
            Oslo

730 kvm showrom

Zenzorama Oslo

Adresse:

Verkseier Furulundsvei 16 E
0668 Oslo
 
Tlf. 400 08 038
Mail: post@zenzorama.no


Åpningstider: NB. Se sommertider. 

Mandag      07.30-17.00
Tirsdag       07.30-17.00 
Onsdag      07.30-18.00
Torsdag      07.30-17.00
Fredag       07.30-14.00
Lørdag       10.00-14.00
 


 

Mikrosement er ett produkt som har vart i en år rekke, men først de seinere årene har det nådd ut til privatmarkedet. Dette består i hovedsak av portlandsemnt og naturgummi, med noen limstoffer. Den mest populære mikrosementen vi idag benytter oss av, er Zenztone. Dette er ett ferdigblandet produkt, hvor det er kun å ta opp lokket, tilsette farge, så er man i gang. Daglig Leder Erland Breivik har en årrekke med erfaring på mikrosement, epoxy, komfortgulv og andre dekorpuss varianter. 

Zenzorama Mikrosement Oslo har nå en av Oslo største showrom, hvor vi har utstilt en rekke forskjellige typer mikrosement, epoxygulv, komfortgulv, stucco lustro, spileplater, claystone etc. Vi har produkter både til deg som proff håndverker, til deg som privatperson som ønsker å gjøre dette selv. Vi har en rekke med kurs, som kan sees på våres side "kurs". Her er det kurs både for private og proffe. 

Mikrosement bad er det mest voksende markedet, men vi ser store tendenser til mikrosement på andre overflater som gulv, stuer, kjøkken, entre, hytta.... Samt har vi lagt en rekke mikrosement ute. 

Vi har en rekke spileplater fra norske og populære produsent Jønland. Her har vi i eik, osp og furu med forskjellige farger. 

Stucco lustro er ett produkt som kommer for fult. Samme gjelder komfortgulv. 

 


Mvh, 
Daglig Leder
Erland Breivik

Kontakt oss

Takk for innsendingen din!