top of page
Sko dekket i Color Powder

Josefine & Eva´s 
Mikrosement fargekart

Josefine & Eva´s mikrosement fargekart er satt opp etter hva som er mest etterspurt, samt en rekke av Josefine & Eva´s egne favoritt farger. Fargene kan avvike fra bildene. Vi har 5 strukturer som er de mest populære. Begge typene er produktene vi har, er Micro Quartz og Mikrosement, men største forskjellen, er at Micro Quartz kan også brukes til bad, og er ferdig blandet bøtte, hvor utførelsen blir enkel.

Det første man må gjøre er å bestemme seg for type struktur man ønsker seg, altså hvor mye spill du ønsker. Dette gjøres før man velger farger.

 

Under ser man Ålesund og Oslo strukturen i matt lakk. Trønders strukturen i antiskli lakk. Bergen i silke lakk og Stavanger i blank lakk. 

Alle farger er delt opp i navn, hvor forbokstaven indikerer hvilken hovedfarge selve faren har. Feks. - Berit - dette er en type blå farge. Vi har mulighet til å blande opp de aller fleste NCS og RAL kodene. Er det andre farger enn foreslått under her, så gi oss en beskjed, så blander vi en prøve til deg. 

Obs: Bilder av farger kan avvike fra virkeligheten, da lysstyrke på skjerm kan utgjøre store forskjeller. 

Eva & Josefine´s favoritter i Mikrosement

Mikrosement farger

Type struktur

mikrosement farger Silje 01
Ålesund strukturen
Rolig uttrykk
Mikrosement farger Silje 02
Oslo
strukturen
Mer uttrykk
mikrosement farger Silje 03
Trønders
struktur
Mye uttrykk
Mikrosement farger Silje 04
Bergens
struktur
Glatt/ dratt ut uttrykk
Mikrosement farger Silje 05
Stavanger strukturen
God blandings uttrykk
Mikrosement struktur: Oslo SLITT Zenzora
Oslo SLITT
Rustikk/ slitt vegg som skal virke original gammel style. Det er variabler av lysere og mørkere flekker. 
1.png

Fargekart - Prezenz

Prezenz er produktet for deg som ønsker en homogen overflate, som feks. struktur Ålesund. Prezenz brukes i laget før du skal lakkere. Her legger vi fargen på toppen av mikrosement, enn direkte inn i selve massen. Her lager vi farger etter NCS kart. Prezenz er den perfekte toppbehandlingen over eksisterende mikrosement. SÅ har du en mikrosement idag som du ønsker å bytte farge, så fungerer prezenz perfekt. Ta kontakt for riktig oppbygning rundt ditt prosjekt. 

2.png
1.png
bottom of page