top of page
Sko dekket i Color Powder

Josefine & Eva´s 

Mikrosement fargekart

Josefine & Eva´s mikrosement fargekart er satt opp etter hva som er mest etterspurt, samt en rekke av Josefine & Eva´s egne favoritt farger. Fargene kan avvike fra bildene. Vi har 5 strukturer som er de mest populære. Begge typene er produktene vi har, er Micro Quartz og Mikrosement, men største forskjellen, er at Micro Quartz kan også brukes til bad, og er ferdig blandet bøtte, hvor utførelsen blir enkel. (Micro Quartz = mest populær)

Det første man må gjøre, er å bestemme seg for type struktur man ønsker seg. Hvilken type spill. Dette gjøres før man velger farger.

 

Under ser man Ålesund og Oslo strukturen i matt lakk. Trønders strukturen i antiskli lakk. Bergen i silke lakk og Stavanger i blank lakk. 

Alle farger er delt opp i navn, hvor forbokstaven indikerer hvilken hovedfarge selve faren har. Feks. - Berit - dette er en type blå farge. Vi har mulighet til å blande opp de aller fleste NCS og RAL kodene. Er det andre farger enn foreslått under her, så gi oss en beskjed, så blander vi en prøv til deg. 

Eva & Josefine´s favoritter i Mikrosement

Mikrosement farger