top of page

NYHET - Gulvavretting


Gulvavretting er kanskje ikke det mest spennende man tenker på når man skal pusse opp hjemme. Men dette er viktig. De aller fleste boliger og leiligheter idag kan være noe eller mye skjevt. Du kan ha knirk i gulvet, eller du ønsker å bygge opp ett gulv. Da fungerer riktig gulvavretting meget godt.Skal jeg avrette selv?

Avretting av gulv er i mange tilfeller ikke den enkleste jobben, da meningen med jobben er å faktisk få det rett. Uavhengig størrelse på rommet. En ting er at forarbeidet må gjøres korrekt, ellers kan det få store konsekvenser. Det andre er at man må få gulvet rett, og riktig høyde som ønsket. Dette er ikke like lett til tider. Det siste punktet er kostnaden på dette. I mange tilfeller så tenker man å avrette manuelt er billigere enn pumpebil. Dette kan i de aller fleste situasjoner være motsatt. All forarbeid med rigg, hente og bære sekker, samt blande er tidkrevende og dyrt, kontra en pumpebil som kan komme å legge gulvet på kort tid.


Knirk i gulvet

Kjenner du til knirk i gulvet, så kan dette med riktig avrettingsmasse les dette problemet. Her kan vi så og si garantere knirkefritt.


Designgulv

Det er mulig å benytte seg av avrettingsmasse som topplag av ett gulv. Men da benytter vi oss av en egen type gulvavretting som kan fåes i noen få forskjellige farger. Utseende vil bli flatt, elegant med behagelig mønster.
Ønsker tilbud på gulvavretting

Vi har mulighet til å prise jobben i grove trekk via mail og telefon, evt. kan vi gjøre en videobefaring. Klikk på linken for pristilbud:

3 347 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page