top of page
UpZenz By Zenzorama
Skjermbilde 2020-06-30 00.23.48.png

Upzenz

Her kan du lese deg opp på Upzenz, bruksområdet, farger og type materialer. 

Rune Haraldsen

Zenzorama

Upzenz - Unike tak

 • Hva er Upzenz? 

 • Hvor kan Upzenz brukes?

 • Hvordan type Upzenz tak kan man få?

 • Kan man legge Upzenz selv?

Har du ett tak du svært gjerne skulle skiftet ut, eller du ønsker downlights eller andre lyskilder? Da kan Upzenz være ett bra alternativ. Enkelt bygger man seg ett nytt tak på ekstrem rask tid. Taket er bærekraftig, og tåler like om ikke mer enn tradisjonelle tak vi idag har. Takene fins i matt, blank og en rekke forskjellige farger. Det kan monteres downlights eller andre lyskilder akkurat i samme grad som ett tradisjonelt tak. Ønsker man ett tak som ett stor lampe, er dette også en mulighet. (Se bilde under) Får man skader i taket, så kan dette enkelt repareres. Les mer nedover. 

Upzenz by Zenzorama

Fordeler med Upzenz

 • Rask montering uten utflytting av møbler

 • Krever ikke grunnarbeid før montering

 • Ingen byggestøv ved montering

 • Enkelt å skjule elanlegg, ventilasjon og ujevnheter i byggkonstruksjon.

 • Kan tas ned for ettermontering av lys, ventilasjon o.l.

 • Enkelt å demontere eller bytte ut, hvis man ønsker ny farge eller tekstur

 • Holder i mange tiår

Hva er Upzenz?

Upzenz gjør det enkelt å pusse opp innertak eller senke tak for montering av spotter i taket. Montering av Upzenz er rask og støvfri da man slipper sparkling, pussing og maling av taket. Ved bruk av denne type tak får man et fint og slett inner tak, og med sin korte installasjonstid er det et raskt og effektivt alternativ til gips, takplater eller panel tak. 

Et innertak er med på å skape boligens helhet. I dag ønsker mange å ha slette og listefrie innvendige tak i sine boliger.

Hvor kan Upzenz brukes?

Passer både for renoveringsobjekter og nybygg og kan brukes i boliger, offentlige bygg, showroom og butikker. Når man går i gang med et oppussingsprosjekt går tankene som oftest til vegger, gulv, interiør og farger. Hva med taket inne? Hvilke alternativer har vi til innertak i dag? Vi har et ønske om at flere skal få øynene opp for mulighetene med strekktak og hvordan det kan forvandle et rom.

Hvordan type Upzenz tak kan man få?

Hoved takene levers i matt eller blank, men det er også fult mulig med en transparent tak, hvor man kan ha feks. lyskilde bak. Takene kan leveres i en rekke forskjellige farger, samt også mulig med helt egne motiver, i samme grad som våres Zenzwall. 

Kan man legge Upzenz selv?

Ja, det er mulig. Vi har pakke ”gjør det selv” der vi kun produserer Upzenz tak til kunde, og kunde står selv for montering. Dette kan du lese mer om her

Inspirasjonsbilder av Upzenz

bottom of page