Tilbudsskjema på mikrosement

IMG_7488.jpg
Lys sement.jpg

Nedenfor kan du fylle ut tilbudsskjema slik at vi kan sende deg et uforpliktende estimat på hva prosjektet ditt vil koste.
 

Dersom du ikke ønsker å legge mikrosement selv har vi etter mye erfaring utvalgte håndverkere vi kan anbefale til deg som kan utføre jobben.
Ønsker du f.eks å legge mikrosement på fliser, vil dette ligge et sted mellom kr. 2.500 - 3.700 pr. kvm. Denne prisen inkluderer materiale og utførelse. Ønsker du dermed å utføre jobben selv, så ligger material prisene alt fra kr. 299,- pr. kvm. og oppover. Alt avhengig av underlag og bruksområdet. Vi har Norges største showroom innenfor mikrosement som ligger på Alnabru og flere avdelinger rundt om i landet. Ta gjerne en tur innom for å hente inspirasjon.

Med vennlig hilsen:
Rune Haraldsen, Zenzorama AS

Fyll ut skjema for ett uforpliktende tilbud på materialer eller / og utført arbeid med materialer. Vi leverer over hele landet, både når det kommer til materialer og utførelsen av jobben. Om tilbuds skjema ikke fungerer hos deg, hadde det vært fint om deres sender oss en mail med informasjon til post@zenzorama.no

Prisforespørsel

arrow&v
arrow&v
arrow&v

Dersom du har et bilde eller to, gjør det prosessen lettere for oss. Det sørger også for at du får et mer presist tilbud, enten det er gjelder utførselse eller bare produkter. Om det ikke fungerer å laste opp, så fint om dere sender oss bildene på post@zenzorama.no

Last opp fil
Last opp støttet fil (maks. 15 MB)
Last opp fil
Last opp støttet fil (maks. 15 MB)
Last opp fil
Last opp støttet fil (maks. 15 MB)
Hva ønsker du tilbud på?
 • Trykk på den grå knappen ovenfor å lese litt mer om våre kurs, hva de koster og når og hvor de foregår.

 • Enten du er privatperson eller driver ditt eget firma kan du kjøpe varene du trenger i vår nettbutikk. Trykk på den grå knappen ovenfor.

 • Man, Tirs & Torsdag:
  07:30 - 16:00

   

  Onsdag

  kl. 07.30-19.00
   

  Fredag:
  07:30 - 14:00

  Lørdag: 

  kl. 10.30 - 14.00

 • Butikk og showrom

  Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Ålesund, Leira, Hønefoss.

  Adresse Oslo: Verkseier Furulundsvei 16 E, 0668 Oslo


  Post@zenzorama.no
  Tlf. 40 00 80 38