top of page

Tilbudsskjema på mikrosement

Nedenfor kan du fylle ut tilbudsskjema slik at vi kan sende deg et uforpliktende estimat på hva prosjektet ditt vil koste.
 

Dersom du ikke ønsker å legge mikrosement selv har vi etter mye erfaring utvalgte håndverkere vi kan anbefale til deg som kan utføre jobben.
Ønsker du f.eks å legge mikrosement på fliser, vil dette ligge et sted mellom kr. 2.500 - 3.800 pr. kvm. Denne prisen inkluderer materiale og utførelse. (Ofte har håndverkere en minste pris på mindre jobber.) Ønsker du dermed å utføre jobben selv, så ligger material prisene alt fra kr. 299,- pr. kvm. og oppover. Alt avhengig av underlag og bruksområdet. Om du ønsker tilbud på spiler, se lengre ned for å komme til riktig skjema.  Vi har Norges største showroom innenfor mikrosement som ligger i Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim, Ålesund og snart Drammen. Ta gjerne en tur innom for å hente inspirasjon.

Med vennlig hilsen:
Rune Haraldsen, Zenzorama AS

IMG_7488.jpg

Fyll ut skjema for ett uforpliktende tilbud på materialer eller / og utført arbeid med materialer. Vi leverer over hele landet, både når det kommer til materialer og utførelsen av jobben. Om tilbuds skjema ikke fungerer hos deg, hadde det vært fint om deres sender oss en mail med informasjon til post@zenzorama.no

For å motta ett tilbud på mikrosement, så trenger vi noe informasjon for å sette en estimert pris på forespørselen. Dette tar kun 2 minutter. Når du er klar, trykker du på START

bottom of page