top of page

Zenzorama Spileplater

Unike overflater

Velkommen til spileplate avdelingen hos oss. Vi leverer en rekke forskjellige spileplater, fra den billigere utgaven til de flotteste og mest eksklusive spileplatene du måtte ønske. Alt etter ditt behov. Alle våre spileplater kan monteres både på vegg og tak, samt har vi flere typer spileplater til våtrom.

Våres modeller: 

- Feltona Premium

- Feltona Wave 

- Feltona Rolig 

- I Wood Lock

Rune Haraldsen.png

Spileplater på tunga

Spileplater har kommer for å bli. Men hva kan spilelater brukes til, kan man sette de opp selv og hva koster det? 

Rune Haraldsen

Zenzorama

Spileplater av høy kvalitet

Det finnes flere aktører som selger spileplater, men vi har valgt å gå for spileplatene høyest kvalitet fra den kjente norsk produsent Protre.

Etter lang erfaring har vi erfart at kvalitet på spileplatene har en stor fordel. Først og fremst er det ikke lett å montere slike plater med dårligere kvalitet. Om man feiler på en plate grunnet kvalitet, er det nokså kostbar erfaring, at man er helt avhengig av at platene holder når man skjærer i dem. I tillegg er fleste av våres kunder opptatt av at det er førsteklasses materialer som blir levert, med minst mulig kvist i. Her har vi funnet frem til spiler med minst mulig kvist i, som gjør sluttresultatet enda bedre.

Hos Zenzorama har vi flere ulike modeller av spileplater. Heltre spileplatene kommer i ubehandlet, lakkert, hvitpigmentert og espresso med akustikk bakplate. KAn også fås med HDF. Vi har også flere modeller av rimeligere modeller. Noen av disse egner seg dessuten svært godt på baderom da akustikk bakplaten er av resirkulert plast og spilene er vanntette.

NYHET - Les mer opp vårt nyeste produkt av spileplater lengre ned på siden.

Se priser i vår nettbutikk.

Zenzorama Spileplater.png

Feltona Premium (Heltre M/ Aku plate)

Feltona Premium er vår spileplate fra aller øverste hylle. Den kom med spileelementer på 21x33 mm spiler, hvorav hver plate har 12 stk. En perfekt tykkelse for våtrom og leddskinner som belysning, om det skulle være ønskelig. Bakplate er en akustikk plate laget av resirkulert plast. Dette gir rommet en behagelig og akustikk vennlig rom. Platene fungerer like godt på tørre soner i våtrom som tørre rom, vegg og gulv.
(Kan ikke benyttes på vegg i dusjsone)

Størrelser: 
Eik Ubehandlet - 60x240 cm / 60x300 cm (må lakkeres/ oljes ved bruk på bad)
Eik Hvitpigmentert - 60x240 
Eik Lakkert - 60x240 cm

Ønsker du andre tresort typer, eller farger, ta kontakt for pris. 

Wave - Spileplate (Våtrom)

Wave - Spileplater er den perfekte spileplate til våtrom. Akustikk bakplate for våtrom, med vanntette spiler. 

Størrelse:
Wave Eik Look 60x240 cm og 60x270 cm
Wave Light Brown 60x270 cm
Wave White Wood 60x270 cm

Rolig - Spileplate 

Rolig - Spileplater er den perfekte spileplate til tørre rom. Bakplaten er akustikk dempende og platene er svært naturtro. 

Størrelse:
Rolig Lys Eik 60x240 cm og 60x270 cm
Rolig Natur 60x270 cm
Rolig Light Black 60x270 cm

bottom of page