top of page

Zenzorama Mikrosement Bergen

Zenzorama Mikrosement Bergen.JPG

Zenzorama
         Bergen

300 kvm showrom

Zenzorama Bergen

Adresse:
Liavegen 8
5138 Nyborg

 
Tlf. 91 70 09 00
Mail: Bergen@zenzorama.no


Åpningstider: 
Mandag kl. 08.00 - 16.00
Tirsdag  kl. 09.00 - 18.00
Onsdag kl. 10.00 - 16.00
Torsdag kl. 09.00 - 20.00
Fredag  kl. 08.00 - 14.00
Lørdag  kl. 10:00-15:00Endringer i åpningstider vil alltid være oppdatert på Google.

Mikrosement er ett produkt som har vart i en år rekke, men først de seinere årene har det nådd ut til privatmarkedet. Dette består i hovedsak av portlandsemnt og naturgummi, med noen limstoffer. Den mest populære mikrosementen vi idag benytter oss av, er Micro Quartz. Dette er ett ferdigblandet produkt, hvor det er kun å ta opp lokket, tilsette farge, så er man i gang. Vi har bred erfaring med mikrosement, epoxy, komfortgulv og andre dekorpuss varianter. Zenzorama Mikrosement Bergen har nå et av Bergen`s største showrom, hvor vi har utstilt en rekke forskjellige typer mikrosement, epoxygulv, mineralgulv, stucco lustro, spileplater, clay etc.

Vi har produkter både til deg som proff håndverker, til deg som privatperson som ønsker å gjøre dette selv. Vi har en rekke med kurs, som kan sees på våres side "kurs". Her er det kurs både for private og proffe. 

Mikrosement bad er det mest voksende markedet, men vi ser store tendenser til mikrosement på andre overflater som gulv, stuer, kjøkken, entre, hytta.... Samt har vi lagt en rekke mikrosement ute. 

Vi har en rekke spileplater. Her har vi i eik, osp og furu med forskjellige farger samt rimeligere spileplater som også egner svært godt på baderom. 
 


Mvh, 
Daglig Leder
Linda Eriksen

Kontakt oss

Takk for innsendingen din!

bottom of page