top of page

Zenzorama Mikrosement Stavanger

Zenzorama Mikrosement Stavanger

Zenzorama
         Stavanger

1000 kvm showrom

Zenzorama Stavanger

Adresse:

Stokkamyrveien 26, 4313 Sandnes 
 
Tlf. 400 08 038

Åpningstider: 


Mandag   kl. 08.00-16.00
Tirsdag    kl. 08.00-16.00
Onsdag   kl. 08.00-16.00
Torsdag   kl. 08.00-18.00
Fredag    kl. 08.00-14.00
Lørdag    kl. 10.00-15.00

Åpningstider i juli: 

Mandag-torsdag 08:00-14:00


 

Mikrosement er ett produkt som har vart i en år rekke, men først de seinere årene har det nådd ut til privatmarkedet. Dette består i hovedsak av portlandsemnt og naturgummi, med noen limstoffer. Den mest populære mikrosementen vi idag benytter oss av, er Micro Quartz. Dette er ett ferdigblandet produkt, hvor det er kun å ta opp lokket, tilsette farge, så er man i gang. Daglig Leder Helge Birk har en årrekke med erfaring på mikrosement, epoxy, komfortgulv og andre dekorpuss varianter. 

Zenzorama Mikrosement Stavanger har nå en av norges største showrom, hvor vi har utstilt en rekke forskjellige typer mikrosement, epoxygulv, komfortgulv, stucco lustro, spileplater, claystone etc. Vi har produkter både til deg som proff håndverker, til deg som privatperson som ønsker å gjøre dette selv. Vi har en rekke med kurs, som kan sees på våres side "kurs". Her er det kurs både for private og proffe. 

Mikrosement bad er det mest voksende markedet, men vi ser store tendenser til mikrosement på andre overflater som gulv, stuer, kjøkken, entre, hytta.... Samt har vi lagt en rekke mikrosement ute. 

Vi har en rekke spileplater fra norske og populære produsent Jønland. Her har vi i eik, osp og furu med forskjellige farger. 

Stucco lustro er ett produkt som kommer for fult. Samme gjelder komfortgulv. 

Epoxy er ett produkt som har vært populært i Rogaland i en år rekke. Vi har lang erfaring med epoxy, og spesielt design epoxy. 


Mvh, 
Daglig Leder
Helge Birk

Kontakt oss

Takk for innsendingen din!

bottom of page