top of page

Zenzorama Mikrosement
Drammen

Zenzorama Drammen mikrosement.jpg

Zenzorama
Drammen

Showrom

Zenzorama Drammen

Adresse:
Drammen
Bjørnstjerne Bjørnsons gate 110,
3044 Drammen

 
Tlf. 400 08 038

 

Åpningstider: 
Se google for informasjon om åpningstider. 
Ring 99277220 om ikke disse åpningstidene passer deg. 


 

Mikrosement er ett produkt som har vart i en år rekke, men først de seinere årene har det nådd ut til privatmarkedet. Dette består i hovedsak av portlandsemnt og naturgummi, med noen limstoffer. Den mest populære mikrosementen vi idag benytter oss av, er Micro Quartz. Dette er ett ferdigblandet produkt, hvor det er kun å ta opp lokket, tilsette farge, så er man i gang. Daglig Leder Rune har bred erfaring med mikrosement, epoxy, komfortgulv og andre dekorpuss varianter. 

Zenzorama Mikrosement Drammen har nå et av Drammens største showrom, hvor vi har utstilt en rekke forskjellige typer mikrosement, epoxygulv, mineralgulv, stucco lustro, spileplater, clay etc. Vi har produkter både til deg som proff håndverker, til deg som privatperson som ønsker å gjøre dette selv. Vi har en rekke med kurs, som kan sees på våres side "kurs". Her er det kurs både for private og proffe. 

Mikrosement bad er det mest voksende markedet, men vi ser store tendenser til mikrosement på andre overflater som gulv, stuer, kjøkken, entre, hytta.... Samt har vi lagt en rekke mikrosement ute. 

Vi har en rekke spileplater. Her har vi i eik, osp og furu med forskjellige farger samt rimeligere spileplater som også egner svært godt på baderom. 
 

 


Mvh, 
Daglig Leder
Anette Hagstrøm

Kontakt oss

Takk for innsendingen din!

bottom of page