top of page
IMG_5975.jpg
klister5.png

Sertifisert for mikrosement

Å legge mikrosement er ekte håndverk, og det kreves mye av den som utfører jobben. Er man en utførende som legger mikrosement, så kalles denne yrkestittelen for en dekoratør. Det er ikke så vanskelig å få massen fra bøtten og opp på veggen, men selve utførelsen av ønsket utseende og kvalitet kan variere stort. I løpet av 7 år har vi dessverre sett mye dårlig håndverk av mikrosement. Vi har stort fokus på kvalitet i utførelsen og alle dekoratører vi anbefaler har vært gjennom vårt opplæringssystem. Sertifikatet gjelder ikke bedrift, men den enkelte utførende som har gjennomført og fått godkjent sertifikatet. Alle blir dessverre ikke godkjent, da vi i Zenzorama må være sikre på at den jobben du som dekoratør utfører møter bransjen standardkrav.

Hvorfor sertifisering?

Hvem som helst kan legge mikrosement i dag, det er ingen beskyttet tittel. Men vi ser en ekstrem etterspørsel fra kunder som krever flinke og erfarne dekoratører til å utføre mikrosement. Vi har erfart at god opplæring sammen med bred erfaring, gir den utførende den kunnskapen som trengs for å bli en flink dekoratør. Sertifiseringen i mikrosement vil skape en trygghet hos kunde og vil absolutt være et fortrinn for deg som utførende. Den er med andre ord et kvalitetsstempel.

Hva kreves for å bli sertifisert?

Vi har enklere nybegynnerkurs og lignende, men å bli sertifisert for mikrosement er mer omfattende. Selv om du gjennomfører sertifiseringsskolen, så er det ikke alle som blir automatisert godkjent. Skjer dette, vil det være mulig å gjennomføre opptaket om igjen. 

 

Del 1: 

Den første delen går ut på å gjennomføre et startkurs for sertifiserte. Dette inneholder teori og utførende teknikker.
 

Del 2: 

Gjennomføre alle strukturer som er satt opp på prøveplater.
 

Del 3: 

Praktisk utførelse hos kunde der vi følger deg opp og gir deg tips gjennom hele prosessen. Hvert steg blir analysert og du vil få en tilbakemelding på utførelsen. 

Etter dette kan du bli godkjent som sertifisert for mikrosement.

Ta kontakt for å bli sertifisert eller meld deg 
på via denne linken - KLIKK HER

Takk for innsendingen din!

web_bilde.png
png_2.png
bottom of page