top of page
Zenzorama 3d Paneler.png
Rune Haraldsen.png

Interiør paneler

Her kan du lese deg opp på interiør paneler og 3D paneler, bruksområdet, farger og type materialer. 

Rune Haraldsen

Zenzorama

Interiør Paneler

  • Hva er interiør paneler? 

  • Hvor kan interiør og 3D paneler benyttes?

  • Kan jeg male interiør, 3D panel?

  • Hva koster interiør panel?

3D dekorative veggpaneler, arkitektonisk betong og dekorativ murstein er en inspirasjon for et stilig og elegant hjem eller til forretnings interiør. Skap vakre og dekorative overflater både hjemme og på jobb. 

Vi tilbyr 3D dekorative veggplater - gipsplater, treplater, betongplater, arkitektonisk betong, gipsplater som imiterer arkitektonisk betong, plater med rusteffekt, tynnsjikts fasadekledning og mange detaljer bygget på grunnlag av investorbestillinger. Vårt firma utmerker seg ved en helhetlig tilnærming til kunden, som skiller seg betydelig ut på markedet,

og gir tilfredshet med samarbeidet. Vi betjener hver klient med den største omsorg og respekt. På kundens forespørsel kan vi installere våre produkter med egne monteringsteam som vil utføre raskt og profesjonelt arbeid på kundens plass.

Zenzorama 3D panler.png

Hva er interiør panel?

Interiør panel og 3D paneler er en type flis, som kommer i forskjellige tykkelser, som skaper en 3D effekt. Materialene kan velges mellom gips, betong eller treverk. Her kan kun kreativitet sette en stopper. 

Hvor kan arkitektonisk betong/ interiør og 3D paneler benyttes?

Alle våres paneler kan bekles de aller fleste vegg overflater. Det er viktig med god heft, da betong platene veier en del. Gips og treverk er en god del lettere. 

Fins platene i forskjellige farger?

Farger og overflater er noe som betyr mye for mange av oss, mulighetene til å tilpasse det til vårt. Det har du fult mulig med interiør panelene. Vi leverer dem i betong eller gips, samt at dem kan behandles i en rekke forskjellige type farger. Dette påføres på egenhand etter ønsket farge. 

Hva koster interiør panel?

Vi har alt fra 3d paneler til arkitektonisk betong, som varierer en del i pris. Det viktigste i denne prosessen er at du har en stabil og fast under flate som den skal festet til. Normalt ligger prisene fra en ca. kr. 700,- pr. kvm. og oppover. Alt avhengig av hvordan type panel du ønsker. Ta kontakt i knappen under, om du ønsker ett mer konkret tilbud. Velkommen til Zenzorama. 

Inspirasjonsbilder av Interiør panel

bottom of page