top of page

Zenzorama kåring - Vårens overraskelse!

Vi i Zenzorama er ett fantastisk team, som jobber knall hardt for å bygge denne kjeden vi mener mangler i bransjen. En butikk kjede med sømløse overflater og ikke de "typiske" hyllevare produktene. Vi har idag 6 butikker, samt snart første butikk i Sverige. Vi er 25 kollegaer, og alle presterer langt over normalt. Våren 2023 har vi hatt en kåring på vårens overraskelse.


I denne kåringen ligger det mye slit, svette og tårer. Det å bekle seg denne

tittelen er ikke lett, og kan sees på som en stor suksess i seg selv. Her kreves det så mye mer enn kl. 08-16 hver dag.


Kriteriene for å vinne tittelen er følgende:


- Gjort en stor endring i Zenzorama, på ett nivå som kan skimte natt og dag.


Vinneren

Det var ingen tvil hvem som skulle vinne "Zenzorama´s vårens overraskelse" . Denne personen har endret sin avdelings økonomiske situasjon fra negativt til positivt på ekstrem kort tid. I det jeg skriver det, så høres det så lett ut. Men for alle bedriftsledere som har sittet i ett selskap med negativ trend, vet hvor tungt og demotiverende dette kan være. Det er ikke alle som orker dette presset, og hadde sagt opp jobben for lengst. Men denne personen har snudd hver eneste stein, personen har gitt så mye gass, som om pedalen i Flåklypa grand Prix hadde blitt imponert.


Vi beundrer denne personen på ett høyt nivå, pga hennes positivisme og lojalitet til selskapet. Vi er utrolig stolte av å ha deg som kollega og venn.

Vi gratulerer så mye til daglig leder Anette B. Paulsen ved Zenzorama Trondheim.

Dette er så fortjent!Vinneren har blitt overrakt blomster, cider og ballonger :-) En liten premie overraskelse ligger i lur :-)Ønsker du å lese mer om butikken Anette driver i Trondheim, kan du klikke deg inn her.


VH,

Zenzorama v/ Rune Haraldsen & Erland Breivik

331 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page