top of page

Sintef TG godkjent - mikrosement

Som første i Norge, har nå Zenzorama fått sintef godkjent mikrosement. Dette er spesielt viktig på ny bygde bad, hvor godkjennelse kreves.


Godkjennelsen er den første og eneste i norge, noe vi er veldig stolte av å få selge. Dette tar mikrosement bransjen med skvante skritt i riktig retning.


Mikrosement er en mineralsk overflate behandling, som kan benyttes på nye bad som en overflatebehandling av eksisterende flater, som feks. fliser, våtromsplater etc.
Idag finnes ingen gode alternativer på membran løsninger opp mot mikrosement i Europa. De fleste som forhandler mikrosement har ingen gode garantier på samhørigheten mellom underlag, plater og membran. Det kan derfor i enkelte tilfeller slå feil ut når våtrommet skal bygges opp fra stenderverk og ut. I ytterste konsekvens reagerer kjemien av de ulike produktene med hverandre, og man får en uheldig situasjon som fører til at oppbygging av våtrommet må startes på nytt.

Men nå har vi fått produktet Beton Cire godkjent opp mot Aquapro våtromsplate på vegg.  

I 2018 ble det utviklet en plate med EPS kuler, for å gjøre våtromsplatene lette og enkle å håndtere, samtidig harde nok som underlag for mikrosement. 

Aquapro Basic platen har vært gjennom omfattende tester hos Sintef og Rise med tilfredsstillende resultater.

Det unike med denne platen er at man foruten å legge mikrosement på den, også kan male eller flislegge. Dette gir en enorm fleksibilitet til å skape det utrykket man ønsker på et våtrom.

En test fra Sintef sier også hvordan produktene reagere ved en eventuell brann situasjon. Dette er det riktig å kunne dokumentere opp mot en kunde/byggherre, eller bare kjenne på tryggheten som privatperson at produktene er testet og godkjent etter strenge krav.


Du kan lese mer om godkjennelsen her

Vh,

Erland Breivik

Daglig Leder Zenzorama AS


468 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle

1件のコメント


Zenzorama
Zenzorama
2023年3月12日

😀

いいね!
bottom of page