top of page
IMG_1027.jpg
Rune Haraldsen.png

Mikrosement på tunga

Her kan du se igjennom alt vi har om kjøkken, hva det kan brukes til, strukturer, farger, glatt etc.

Rune Haraldsen

Zenzorama

Mikrosement på kjøkkenet

  • Kan mikrosement legges på benkeplate?

  • Tåler mikrosement kokende kjele?

  • Hvordan er det å bruke mikrosement ved vask og ovn?

  • Kan mikrosement brukes på kjøkken gulv?

Kan mikrosement legges på benkeplate?

Det er fult mulig med mikrosement på benkeplate og noe som er veldig populært. Det kan legges på eksistere plate. Sørg for at benkeplaten er skrudd fast. Har du skjøter i benkeplaten, må det legges to lag med base før sele topplaget kommer.

Tåler mikrosement kokende kjele?

Det er ikke optimalt med å sette en kokende kjele rett på mikrosementen. Det har ikke blitt store undersøkelsene her, men det som har blitt gjort, så blir flaten hvor kjelen settes litt mørkere, for så og bli lysere igjen etter det har blitt kaldt igjen. Men å anbefale dette til en vane, gjør vi ikke.

IMG_0479.jpg

Hvordan er det å bruke mikrosment ved vask og platetopp?

Benytter man seg av Micro Quartz, så tåler denne vann i seg selv. Dermed ingen fare ved vask. Benytter man seg av mikrosement 2 komp. Så er det viktig å porefylle denne godt, før lakk blir påført. Det å benytte seg av dette rundt platetopp fungerer veldig bra, så lenge man har lakkert godt. Produktet blir dermed veldig enkelt å holde reint.

Kan mikrosement brukes på kjøkkengulv?

Det passer perfekt til kjøkkengulv. Både Micro Quartz og mikrosement 2 komp. Passer bra til kjøkkengulv. Det er lett og holde reint uavhengig og man uheldig skal søle middag eller ett glass rødvin.

bottom of page