top of page
IMG_4329.jpeg
Rune Haraldsen.png

Mikrosement på tunga

Her kan du se igjennom alt vi har om mikrosement metall, hva det kan brukes til, strukturer, farger, glatt etc.

Rune Haraldsen

 Zenzorama

Mikrosement Metall

  • Kan mikrosement metall brukes på bad? 

  • Er det vanskelig å legge? Kan man legge det selv?

  • Hvor mange forskjellige type mikrosement metall finnes det?

Kan mikrosment metall brukes på bad?

Det finnes mange forskjellige typer metall produkter. Noen har disse også til våtrom, og andre ikke. Utrolig viktig å undersøke nøye før man benytter seg av metall mikrosement. Vi har metall som kan legges i våtsonen, men viktig å legge dette riktig. Så ja, mikrosement metall kan legges i dusjsone, men det må legges nøye og viktig med forhåndsvurderinger. 

Er mikrosement metall vanskelig å legge? Kan man legge det selv?

Det er forskjellige meninger på hvordan man legger mikrosement metall. Vanlig mikrosement har sine teknikker for å oppnå ønsket resultat. Innenfor metall, så kan vi klare å styre dette i retning med flate utseende, mer struktur, 3D effekter etc. Men feks. metall rust er noe i naturen foregår uten innblandning av oss mennesker. Ergo, ser vi de jobbene som utføres uten at man er veldig bevist på utseende, blir de fineste sluttresultatene. Jo "dårligere" man legger dette, jo mer naturlig og fint kan det bli. Men det er enkelte ting du uansett skal følge, som stabilt underlag, tette sjikter om det skal være på våtrom. Mange mener at man kan legge mikrosement metall selv, fremfor vanlig mikrosement. Ta kontakt for nærmere beskrivelse rundt produktene og påføring.   

948878EF-C638-4D24-BB6F-27DE9CA5A9AD_1_1

Hvor mange forskjellige typer mikrosement metall finnes det?

Det er mulig å få metall i forskjellige varianter. Dette er jern som skaper rust, kobber, messing, aluminium, sølv, bronse. Alle legges på forskjellige teknikker om man ønsker det mest mulig originalt. 

Mikrosement rust: 

Her opererer man med en jern spon som er tilsatt eller erstattet med sement i produktene. Dette kan legges på i alle mulig varianter. Men for å ha største kontroll, legges det i tynne lag. Det følger en aktivator, som påføres for å fremskynde rust effekten. Man kan også sette hjernen ut under åpen himmel, og rusten vil starte. 

Mikrosement kobber: 

Det finnes mange forskjellige varianter at den perfekte utseende med kobber. Her fins det ingen fasit, men leik deg med aktivator i 1 laget, før 2 laget blir lagt, dette kan skape en irring som sees å komme fra innsiden. 

Mikrosement aluminium/ sølv: 

Påføres med myk spade. lange fine drag kan være fint. Dette produktet er av de hardeste produktene å slipe, men ikke bruk noe særlig under 400 korning på papiret. Da får man den glatte overflaten som gjenspeiler aluminium. 

Mikrosement bronse: 

Dette er mikrosement produkt som er mest likt den vanlige mikrosement. Legges i tynne lag, med en myk spade, for å få frem den glattheten produktet kler aller mest. 

bottom of page