Pris på mikrosement pr. m2?

Mikrosement sin pris pr. m2 varierer. Den variasjonen er i første omgang basert på to faktorer: ønsker du å legge mikrosementen selv, eller får du noen til å gjøre jobben for deg? Deretter kommer faktoren som bestemmer mengden mikrosement som behøves, nemelig hva slags underlag som mikrosementen skal legges på og hvor mange m2 det er snakk om.


Dersom du ønsker å legge mikrosement selv, vil vi bare informere deg om at det både skal påføres base, mikrosement og deretter et topplag. Dette materialet er hverken maling eller fliser, og at det kreves ekspertise for å få til et godt resultat. Det er nettopp derfor vi avholder kurs.
 

Dersom du har lyst til å lene deg tilbake og sette bort jobben, vil prisen pr. m2 ligge på rundt 2.500 - 3.800,-.
I den prisen er både materialekostnader samt utførelsen av jobben inkludert i kvadratmeterprisen. Spriket i denne prisen kommer av at prisen pr. m2 er avhengig av overflaten som mikrosementen skal legges på. Det sier seg selv at det går med mye mer mikrosement dersom glatte fliser med fuger må fylles, enn hvis man f.eks har en rett og tørr kjøkkenvegg.

Vi vil derfor anbefale deg å få et estimert tilbud fra oss ved å bruke vårt tilbudsskjema. Etter at dette skjemaet er fylt ut vil du motta et uforpliktende pristilbud fra oss.

Rune Haraldsen.png

Her får du vite hva mikrosement  koster pr. m2. Jeg anbefaler at du likevel tar kontakt for et uforpliktende tilbud dersom du ønsker eksakt pris. 

Rune Haraldsen

Zenzorama

Eksempler på pris

Bad:

Har du et bad som er 2 x 3 meter og ønsker mikrosement på gulvet, vil det koste: 6 kvm x kr 2.500,- = kr 15.000,- inkludert arbeid.

 

Vil du også ta alle veggene, må du beregne rundt 30 kvadratmeter ekstra (i dette tilfellet - avhengig av løsning/baderomsinstallasjoner).

Tørr vegg: 

Har du derimot en gipsvegg, ferdig sparklet i ett tørt rom. Kan man komme ned mot en kr. 1.200,- pr. kvm. ferdig lagt inkludert materialer. 

Gulv: 

Prisene på gulv varierer veldig, helt avhengig av underlag. Prisene kan begynne kr. 1.200,- og oppover. Dette inkluderer utførelse og materialer. 

Gjør det selv: 

Ønsker du dermed å gjøre det selv, så må man bergene en ca. kr. 750 - 1000,- pr. kvm. på bad med profesjonelle materialer. Dette inkluderer full support, og kvalitets materialer med meget høy trykk styrke. 

Ønsker du å legge på gulv, tørrlegger etc. kan man komme ned i priser til kr. 299,- pr. kvm. Send oss en prisforespørsel for en mer eksakt pristilbud.