top of page
Pris på mikrosement

Pris på mikrosement per kvadratmeter?

Prisen på mikrosement per kvadratmeter varierer. Denne variasjonen er i første omgang basert på to faktorer: ønsker du å legge mikrosementen selv, eller får du noen til å gjøre jobben for deg? Deretter må mengden mikrosement som behøves tas med i beregningen – nemlig hva slags underlag som mikrosementen skal legges på og hvor mange kvadratmeter det er snakk om.
 

Dersom du ønsker å legge mikrosement selv, er det viktig å huske at det både skal påføres base, mikrosement og deretter et topplag. Disse materialene kan ikke sammenlignes med maling, og det kreves ekspertise for å få til et godt resultat. Det er nettopp derfor vi avholder kurs i mikrosement.
 

Ønsker du å lene deg tilbake og sette bort jobben til oss, vil prisen per kvadratmeter ligge på rundt 2 500-3 800 kroner. 
 

I denne prisen er både materialkostnader samt utførelsen av jobben inkludert i kvadratmeterprisen. Spennet i prisen kommer av at prisen per kvadratmeter varierer ut ifra hvilken overflate som mikrosementen skal legges på. Det sier seg selv at det går med mye mer mikrosement dersom glatte fliser med fuger må fylles, enn hvis man for eksempel har en rett og tørr kjøkkenvegg.
 

Vi vil derfor anbefale deg å få et estimert tilbud fra oss ved å bruke vårt tilbudsskjema her. Etter at dette skjemaet er fylt ut vil du motta et uforpliktende pristilbud fra oss.

Rune Haraldsen.png

Her får du vite hva mikrosement  koster pr. m2. Jeg anbefaler at du likevel tar kontakt for et uforpliktende tilbud dersom du ønsker eksakt pris. 

Rune Haraldsen

Zenzorama

Eksempler på pris

Bad:

Har du et bad som er 2x3 meter og ønsker mikrosement på gulvet, vil det koste: 6 kvadratmeter x 2 500,- = 15 000,- inkludert arbeid. De aller fleste utførende ligger på en minimumspris på kr. 20-25.000 på en mikrosement jobb. Dette fordi det krever like mye av en håndverker å utføre 6 kvm som feks. 10 kvm. 
 

Vil du også ta alle veggene, må du i dette tilfellet beregne rundt 30 kvadratmeter ekstra (avhengig av baderomsløsning-/installasjoner).

Gipsvegg: 

Har du derimot en gipsvegg – ferdig sparklet i et tørt rom – kan prisen komme ned til 1 200,- per kvadratmeter, inkludert materialer og utførelse av jobben. 

Gulv: 

Prisene på gulv varierer veldig, helt avhengig av underlag. Prisene kan begynne 1 200,- og oppover. Dette inkluderer utførelse og materialer. Jo større areal, jo billigere pr. kvm. Ett normalt gulv på 25 kvm, vil ligge på i prisene kr. 2 300,- og oppover. 

Gjør det selv: 

​Ønsker du dermed å gjøre det selv, så må man beregne cirka 750-1 000,- per kvadratmeter på bad med profesjonelle materialer. Dette inkluderer full support, og kvalitetsmaterialer med meget høy trykkstyrke. 

Ønsker du å legge på gulv kan prisen komme ned til 299,- per kvadratmeter. Send oss en prisforespørsel for en mer eksakt pristilbud.

bottom of page