Mikrosement bad zenzorama
Rune Haraldsen.png

Mikrosement på tunga

Her får du vite hvorfor mikrosement passer perfekt til badet.

Rune Haraldsen

Zenzorama

Bad med mikrosement oser av eksklusivitet

Mikrosement og bad er den perfekte kombinasjonen. Hvorfor? Mikrosement på badet gir et moderne utseende. Materialet er slitesterkt, tilnærmet vanntett, og passer like bra på veggen og gulvet, som i vasken.
 

Men hvorfor velge et bad med mikrosement fremfor fliser?
 

Svaret er enkelt: Begge materialene er slitesterke og vannavvisende, men med mikrosement får du en lekker overflate med tekstur, som oser av eksklusivitet. Alt går i ett, noe som er behagelig for øynene. I motsetning til fliser slipper du unna fugene, som er en fordel når det gjelder rengjøring og vedlikehold.
 

Har du allerede fliser på badet? Ikke noe problem! Mikrosement kan legges direkte på eksisterende fliser. Du slipper dermed å rive opp de gamle flisene. Det er en kostnad og et problem du mest sannsynlig vil møte på dersom du ønsker nye fliser over de gamle. Legger du nye fliser på de gamle flisene vil avstanden opp til dørkarmen bli mindre. Dette gjelder forøvrig også membranen som er lagt opp langs veggen. Du må mest sannsynlig også midlertidig fjerne dusjen dersom du skal legge nye fliser. Mikrosement, derimot, har en tykkelse på kun 3 millimeter, så du bygger ikke noe i høyden og kan også legge mikrosement rundt hindringene i dusjsonen. Mikrosement er kun en overflatebehandling. Med andre ord: Du sparer masse tid og utgifter.

Inspirasjonsbilder

Nedenfor finner du mange flotte inspirasjonsbilder.