Rune Haraldsen.png

Mikrosement på tunga

Her får du vite hvorfor mikrosement passer perfekt til badet.

Rune Haraldsen

Zenzorama

Bad med mikrosement oser av eksklusivitet

Mikrosement og bad er den perfekte kombinasjonen. Hvorfor? Mikrosement på badet gir et moderne utseende. Det er slitesterkt, vanntett, og passer like bra på veggen og gulvet, som i vasken.
 

Men hvorfor velge et bad med mikrosement fremfor fliser?

Svaret er enkelt: Begge materialene er slitesterke og vannavvisende, men med mikrosement får du en lekker overflate med tekstur, som oser av eksklusivitet. Alt går i ett, noe som øyet finner behagelig. Noe av grunnen til dette er at du slipper fuger. Dette er også en fordel når det kommer til rengjøring.
 

Har du allerede fliser på badet? Ikke noe problem! Mikrosement kan legges direkte på eksisterende fliser. Du slipper dermed å rive opp de gamle flisene. Det er en kostnad og et problem du mest sannsynlig vil møte på dersom du ønsker nye fliser over de gamle. Legger man nye fliser på de gamle flisene vil avstanden opp til dørkarmen bli mindre. Dette gjelder forøvrig også membranen som er lagt opp langs veggen. Man må mest sannsynlig også midlertidig fjerne dusjen dersom man skal legge nye fliser. Mikrosement derimot er har en tykkelse på kun 3 mm, så du bygger ikke noe i høyden og kan også legge mikrosement rundt hindringene i dusjsonen. Dette sparer masse tid og utgifter.

Inspirasjonsbilder

Nedenfor finner du mange flotte inspirasjonsbilder. Klikk på ett bilde, og bruk deretter piltastene for å bevege deg fram og tilbake.