hva-er-mikrosement
Rune Haraldsen.png

Mikrosement på tunga

Her kan du lese om hva mikrosement er, og hva det kan brukes til.

Rune Haraldsen

Zenzorama

Hva er mikrosement?

Mikrosement ble utviklet for en god stund siden. For ca. 30 år siden trengte den amerikanske marinen en ny overflate til hangarskipene sine. Materialet måtte være slitesterkt, vanntett, fleksibelt og det kunne ikke være glatt.

Mikrosement er en blanding av tre ulike elementer: Sand, sement og harpikser, nærmere bestem Silicasand, Portlandsement og polymerharpikser.

Mikrosement er vanntett, meget slitesterkt og gir et rom et unikt og eksklusivt løft, enten det påføres på vegg, gulv, eller begge deler.

Mikrosement har mange fordeler: Det kan blant annet legges direkte på eksisterende fliser, strietapet, gips, malte vegger, betonggulv etc.

Dette kan gjøre renoveringen billigere på f.eks bad, i stedet for at du må fjerne alle flisene og starte helt på nytt.

Det kan fåes i over 3500 forskjellige farger, og en rekke forskjellige strukturer. Vi har valgt å forholde oss til de 5 mest populære strukturene, Ålesund, Oslo, Trøndersk, Bergen og Stavanger strukturen. 

Mikrosement på bad er veldig populært, spesielt over fliser. Stabile underlag er å foretrekke. Det er forskjellige type produkter i markedet. Vi anbefaler vårt produkt med quartz. Dette tåler vann bedre over tid, og man har ingen sugende partikler i massen. 

Totalt finnes det en rekke forskjellige typer mikrosement. Dessverre fins det en del dårlig kvalitet, og heldigvis finnes det en del bra kvalitet. Men mye spiller inn på hvor det skal brukes. Men sånn er det i mange bransjer. 

Mer relevant innhold: