top of page
hva-er-mikrosement
Rune Haraldsen.png

Mikrosement på tunga

Her kan du lese om hva mikrosement er, og hva det kan brukes til.

Rune Haraldsen

Zenzorama

Hva er mikrosement?

Mikrosement ble utviklet for over 30 år siden da den amerikanske marinen trengte en ny overflate til hangarskipene sine. Materialet måtte være slitesterkt, tilnærmet vanntett, fleksibelt og det kunne ikke være glatt. Resultatet ble mikrosement – en blanding av sand, sement og harpikser, nærmere bestemt silisiumsand, portlandsement og polymerharpikser. 
 

Mikrosement gir et rom et unikt og eksklusivt løft, enten det påføres på vegg, gulv, eller begge deler.
 

Mikrosement har mange fordeler. Det kan blant annet legges direkte på eksisterende fliser, strietapet, gips, malte vegger, betonggulv og lignende. Dette kan gjøre renoveringen rimeligere på for eksempel baderom, i stedet for å måtte fjerne alle flisene og starte helt på nytt.
 

Det meget slitesterke materialet finnes i over 3 500 forskjellige farger, og en rekke forskjellige strukturer. Vi har valgt å forholde oss til de 5 mest populære strukturene: Ålesund-, Oslo-, Trøndersk-, Bergen- og Stavanger-strukturen. 
 

Mikrosement på bad er veldig populært, spesielt over fliser. Stabile underlag er å foretrekke. Selv om det er mange ulike typer produkter i markedet, varierer kvaliteten fra leverandør til leverandør. Vi anbefaler vårt produkt med kvarts. Dette tåler vann bedre over tid, og har ingen sugende partikler i massen. 

Mer relevant innhold:

bottom of page