top of page
Skjermbilde 2020-05-09 00.16_edited.jpg

Vi har marmorino og flere andre populære kalkbasert puss

Zenzorama tilbyr 20 kalkbaserte italienske veggplister som som faller helt tilbake i røttene til sine inn i historien til venetianske og italienske stuccos.


Den mest populære italienske gipsen er venetiansk gips (Marmorino in the Italian Language), Travertino, Dilavato og Intonachino. Disse kalkbaserte plasterene er egnet for alle typer miljøer. Spesielt inkluderer denne stilen overflatebehandling for utvendig og innvendig bruk på vegger, samt pusseløsninger for sømløse gulv.

 

Miljøvennlige gips og Green Leed-bygningsavslutninger

 

De fleste av våre kalkbaserte plaster har en 100% miljøvennlig versjon, som ekskluderer alle kjemikalier til fordel for naturlige produkter. For eksempel erstatter naturlig kasein og vegetabilsk stivelse kjemiske lim og fortykningsmidler. I tillegg deltar fire av disse naturlige kalkbaserte stuccosene i oppnåelsen av en Green Leed-sertifisering. De inneholder faktisk råvarer som kommer fra gjenvinning eller gjenvinning av utklipp av marmor.

Rune Haraldsen.png

Marmorino på tunga

Her kan du lese mer om Marmorino puss og dens egenskaper. 

Rune Haraldsen

Zenzorama

Kan marmorino puss brukes til bad?

Marmorino puss og ligendene, inneholder som regel kalk baserte råstoffer. Dette kan skape utfordringer i selve dusjsonen. Vi har andre produktet som anbefales akkurat her. Men på resten av badet fungerer dette meget bra, og kan skape det mest unike og vakre overflaten, det er vanskelig, hvis ikke umulig å skape med en flis.  

Skjermbilde 2020-05-09 00.19_edited.png

Hvor glatt er det?

Dekor plaster av denne art, kan blir virkelig glatte å ta på. Enkelte produkter blir så glatte som å ta ei våt glassflate. Men om du bruker riktig produkt til gulv, så er denne mer antiskli enn produktene som brukes på veggene. 

Kan jeg legge dekorpuss selv?

Dekorpuss behøver absolutt ikke være vanskelig å legge, men samtidig helt umulig. Her er det utrolig viktig at du forhører deg med oss, før du starter opp. Det finnes mange veier frem til de forskjellige type utseende. Ingen av disse veiene er vanskelige, men det er vanskelig å finne riktig vei. Til syvende og sist er det kun fantasien som setter en stopper. 

Får man marmorinopuss i forskjellige farger og strukturer?

Her har man ett hav av muligheter. Farger kan blandes til nesten hva du måtte ønske, og struktur er det kun fantasien som setter en stopper. Dette er det kun deg selv som styrer. Men forhør deg med oss, før oppstart, så vi kan hjelpe deg i den retningen du måtte ønske. 

bottom of page