Rune Haraldsen.png

Spileplater på tunga

Her kan du lese igjennom hva du kan benytte spileplater og trefliser til. 

Rune Haraldsen

Zenzorama

Hva er spileplater?

 • Kan spileplater brukes på badet? 

 • Kan man monterer spileplater selv?

 • Hvordan fungerer trefliser i dusjsone og bad generelt?

 • Kan man kombinere spiler og dekorpuss/ mikrosement?

 • Hva koster spileplater?

 • Kan man bruke downlights i spiletak?

Kan spileplater brukes på badet?

Spileplater kan absolutt brukes på bad, men ikke ik våtsonen. Dem fungerer meget bra i taket, som på vegg. Spileplater kan være en perfekt kombo med mikrosement. 

Kan man montere spileplater selv?

Spileplatene kommet i bredden 60 cm, og lengde 2.40 / 2.70 meter. Platene veier heller ikke stort, og kan lett monteres selv. Platene monteres med lim og sorte skruer pr. 40 cm. Husk å få den første platen i lodd. Det er skjøter med overlapp på platene, så jobben med å få det jevnt og fint mellom platene er ingen utfordring. 

Kan man kombinere spileplater og mikrosement?

Kombinasjonen mellom spileplater og mikrosement gjør seg veldig. Det å ha mikrosement feks. på gulv, og 3 av veggene på ett rom, for så å ha spileplater i tak og en vegg skaper en enorm fin balanse i rommet. Samtidig hjelper spileplatene til med selve akustikken i rommet. 

Hva koster spileplater

Spileplatene har kommet for å bli. Før satte vi opp en og en spile, noe som var kostnadsmessig veldig krevende for utførende. I tillegg kostet eik spilene enorme kroner pr. meter. Nå som disse spileplatene har kommet, gjør det jobben mye raskere. Platene er 60 cm brede og enten 2.40 m eller 2.70 m høye. Prisene varierer fra kr. 2.800,- pr. plate og oppover. Feks. i ett tak på badet, så blir ikke dette høye summen, kontra å gjøre andre grep.

Kan man montere lys i spiletak?

Selvom om kler taket sitt med spileplater, så er det fult mulig å felle inn downlights eller lignende. Her kan du velge å følge spilene overflate, eller legge den i ramme på utsiden. Andre type takpunkter monteres på samme måte som ett standard tak. 

 • Trykk på den grå knappen ovenfor å lese litt mer om våre kurs, hva de koster og når og hvor de foregår.

 • Enten du er privatperson eller driver ditt eget firma kan du kjøpe varene du trenger i vår nettbutikk. Trykk på den grå knappen ovenfor.

 • Man, Tirs & Torsdag:
  07:30 - 16:00

   

  Onsdag

  kl. 07.30-19.00
   

  Fredag:
  07:30 - 14:00

  Lørdag: 

  kl. 10.30 - 14.00

 • Butikk og showrom

  Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Ålesund, Leira, Hønefoss.

  Adresse Oslo: Verkseier Furulundsvei 16 E, 0668 Oslo


  Post@zenzorama.no
  Tlf. 40 00 80 38